A Legfittebb Munkahely Programot 2013-ban indítottuk azzal a céllal, hogy ösztönözzük és jutalmazzuk azokat a vállalatokat, akik lépéseket tesznek munkatársaik egészségéért, fittségéért.

LFM Program

Az LFM online versenyként indult, majd a folyamatosan növekvő érdeklődés és igények alapján éves programmá nőtte ki magát, ahol a cégek a felmérésre benevezve tanácsadásban és sport program szervezésben is részesülnek.

Hisszük, hogy az elméleti tudásra épülő helyes gyakorlati kivitelezés a kulcsa a vállalati egészségfejlesztés sikerének.

A Legfittebb Munkahely Programot a TEAM Rekreáció Kft. szervezi, ahol több mint 20 éve foglalkozunk vállalati sportprogramok szervezésével, csapatépítő programokkal és egyéb sportos aktivitásokkal.

Miért?

Munkaképes életünk ⅓-át a munkahelyünkön töltjük. Az EU-ban évente több mint 1 millió munkanap veszik el hiányzások és betegségek miatt. Magyarország a világ 4. legelhízottabb országa a WHO eredményei alapján.
A munkahely ideális terep ahhoz, hogy nagy változást érjünk el az egészségtudatosságban és fittségben a lakosság körében. Így nem csak a vállalati morál és a csapat összetartása javul, hanem össztársadalmi szinten is pozitív változást tudunk elérni.

Csapatunk

Czakó Márton

Czakó Márton

Ügyvezető, TEAM Rekreáció Kft.

„A Legfittebb Munkahely Program létrehozásával támogatni szeretnénk mindazon vállalatok munkáját, akik előmozdítják munkatársaik fittségét, egészségét. Hosszú távú célunk, hogy minden magyarországi munkaadó és munkavállaló profitálhasson az egészségtudatos munkahelyi kultúra előnyeiből.”

Petrényi Ágnes

Petrényi Ágnes

Projektmenedzser, Legfittebb Munkahely Program

Rácz Roul

Rácz Roul

Rendezvényszervező

Legfittebb Munkahely Program – TEAM Rekreáció Kft.

Köteles Gábor

Köteles Gábor

egészségfejlesztő, az Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület elnökségi tagja

„Egészségi állapotunkat elsősorban az életmódunk, a mindennapi döntéseink határozzák meg. Ezekkel a helyzetekkel nagy számban a munkahelyünkön is találkozhatunk. Támogassuk magunk módján a munkavállalókat a megfelelő döntések meghozatalában, ezzel együtt egy egészségesebb életmód elérésében.”

Dr. Szabó Ágnes

Dr. Szabó Ágnes

Szakmai vezető, sportközgazdász

„A munkahelyi mozgásprogramok egyéni, vállalati és társadalmi szinten is számos számszerűsíthető és nem számszerűsíthető értéket teremtenek, ennek bizonyítása és tudatosítása régóta célom, feladatom, ahogy a magyarországi helyzet feltérképezése és fejlesztése is.”
Instant sport teszt
Bezár

Töltsd ki kérdőívünket!

  • Create your own user feedback survey