szabadtéri csapatépítés

Céges Olimpia

Ha a mindennapokban is fontos számotokra a sport és a mozgás az életetek fontos eleme, ezt a programot pont nektek szánjuk.

Városi számháború

Ha te és a munkatársak nem vagytok szégyenlősek, nem zavar benneteket, ha valaki akár furcsán néz rátok miközben szórakoztok, ez a program igazán Nektek való.

Vadon Kaland

A bushcraft főleg csoportos tevékenység, ahol a csoport tagjai a különböző technikákat, trükköket egymástól megtanulják, együtt gyakorolják.

Tutajépítés

A tutajépítés program minden szempontból ideális egy tréning során, ahol az akár több napon át tartó megbeszélések után egy teljes kikapcsolódást jelenthet ez a foglalkozás.

Kézműves minigolf

Építsétek meg közösen álmaitok minigolf pályáját – mi biztosítjuk a szükséges eszközöket.
A minigolfot egész biztosan nem kell bemutatni senkinek.

Extrém körverseny csapatépítés

Az extrém körverseny a legnépszerűbb csapatépítő tréning programunk – kalandos, izgalmas és aktív kikapcsolódást biztosít minden résztvevőnek.

Legokeresés, Logókeresés

A Legokeresés, Logókeresés csapatépítő programot azoknak ajánljuk, akik szívesen töltenek el néhány órát a természetben kirándulva, sétálva. Mindezt persze jól szervezett körülmények között.

Természet Triatlon

Igazi nyári aktív szabadtéri csapatépítés a kollégákkal – ez a természet triatlon. Egy kis mozgás a természetben? Tartsatok velünk!

Instant sport teszt
Bezár

Töltsd ki kérdőívünket!

  • Create your own user feedback survey