kreatív program

Céges kosár

Túlhaladva a „céges focin”, az első kanyarban ott a céges kosár. Munkaidő után heti egy-két alkalommal egy óra kosarazás erősíti a csapatot, ösztönzi a versenyszellemet és fontos szerepet játszik a stresszkezelésben

Bringával a munkába

A Bringával a munkába tökéletes választás, ha nincs elég időtök a sportolásra, ráadásul a munkahely felé tekerve ráhangolódhattok az aznapi feladatokra, hazafelé pedig magatok mögött hagyhatjátok a azokat.

Céges kirándulás

A rendszeresen megszervezett kisebb céges kirándulások kiváló stresszűzők, és mozgásban gazdag életmódra motiválják a résztvevőket.

Irodai Olimpia

Nem feltétlenül kell elhagyni ahhoz az irodát, hogy egy kicsit kikapcsolódjunk, szórakozzunk, lazítsunk.

Céges Olimpia

Ha a mindennapokban is fontos számotokra a sport és a mozgás az életetek fontos eleme, ezt a programot pont nektek szánjuk.

Városi számháború

Ha te és a munkatársak nem vagytok szégyenlősek, nem zavar benneteket, ha valaki akár furcsán néz rátok miközben szórakoztok, ez a program igazán Nektek való.

Karton bútor építés

Ha eljött a következő csapatépítés ideje és véletlenül éppen szükségetek lenne néhány új bútorra a pihenőszobába, a kartonbútor építés épp kapóra jöhet. Itt mindenki kibontakozhat és kiélheti a kreativitását. Mi rengeteg kartonpapírral, és az összeszereléshez szükséges eszközökkel érkezünk, hogy Nektek más dolgotok ne is legyen!

Vadon Kaland

A bushcraft főleg csoportos tevékenység, ahol a csoport tagjai a különböző technikákat, trükköket egymástól megtanulják, együtt gyakorolják.

Tutajépítés

A tutajépítés program minden szempontból ideális egy tréning során, ahol az akár több napon át tartó megbeszélések után egy teljes kikapcsolódást jelenthet ez a foglalkozás.

Instant sport teszt
Bezár

Töltsd ki kérdőívünket!

  • Create your own user feedback survey