Lépésszámláló Földkerülő

80 nap alatt a Föld körül – járjátok körbe a bolygót lépésszámláló segítségével együtt

Leírás

80 nap alatt a Föld körül?

Igen, lépésszámláló Földkerülő programmal. A kihívás célja, hogy adott idő alatt (attól függően, hányan csatlakoztok a programhoz) megkerüljétek a Földet, azaz teljesítsétek a 40075 km-t (az Egyenlítő hossza) gyaloglással.

A lépésszámlálókon mért eredmény naponta összeadódik, így online rendszerünkön keresztül folyamatosan nyomon követhetitek a haladást. Amennyiben pedig nagyon sokan vagytok, csapatokra osztunk titeket és egymással is versenyezhettek a Földkerülés során. A lépésszámlálókról és a nyereményekről gondoskodunk.

Séta – a szív-és érrendszer legjobb barátja

Szinte már közhely, hogy az ülés az új dohányzás. Az akut panaszok mellett a napi több óra ülőmunka hosszabb távon is sok problémát okozhat. Ennek ellensúlyozására tökéletes megoldás a séta, így miért ne tennétek rendszeressé?

A séta segít az Alzheimer kór megelőzésében, csökkenti a vérnyomást, a koleszterinszintet és pozitívan hat a hangulatunkra is. Ráadásul a lépésszámláló Földkerülő program munkaidő alatt és azon kívül is követi a teljesítményeteket, így a családi hétvégi kirándulás is beleszámít.

Kössétek össze a Földkerülést sétáló meetingekkel és teljesítsétek gyorsabban a távot!:)

Lépésszámláló Földkerülő program szervezéséért keress minket.