Céges csocsó bajnokság

Irodai csocsó bajnokság – ha nincs a pincében focipálya.

Leírás

Céges csocsó bajnokság, az ultimate program

Minden korosztályban találunk csocsó őrülteket. Nemtől és kortól függetlenül, a csocsó remek szórakozás bárki számára, bármilyen munkahelyen biztosítja az alaphangulatot.

Így hát a csocsó bajnokság az alapja a legkisebb munkahelyi rekreációs programnak, mert mindenki ismeri, mindenki játszott már vele, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki részt vesz majd a bajnokságban.

Bár a csocsót mára a világon mindenhol ismerik és szeretik, arról nincs biztos megegyezés, hogy honnan is ered. Gyakorlatilag majdhogynem minden európai ország szeretné a magáénak tudni, vannak történetek Angliából, Spanyolországból, Franciaországból és Belgiumból is, melyek mind igazolni szeretnék, hogy náluk találták fel az asztali focit. Ezek a történetek egy valamit bizonyítanak csak, hogy már az 1900-as évek elején több európai országban is megjelent, majd gyorsan közkedveltté vált a csocsó. De, hogy ki volt az első, azt valószínűleg sosem fogjuk megtudni.

A céges csocsó bajnokság szervezéséhez biztosítjuk a csocsó asztalokat, kisorsoljuk a csapatokat, az eredményeket online rendszerünkben követhetitek és természetesen gondoskodunk a nyereményekről is.

Dobd fel a munkahelyi sportprogramot (és az irodai életet) asztalifoci bajnoksággal, a részletekért keress minket!