Tutajépítés

Gyakran előfordul, hogy egy céges csapatépítő tréningre hazánk valamelyik tavának partján kerül sor. Ilyenkor teljesen magától értetődő, hogy az igazi kikapcsolódást a víz és a benne rejlő lehetőségek jelentik. A tutajépítés program minden szempontból ideális egy tréning során, ahol az akár több napon át tartó megbeszélések után egy teljes kikapcsolódást jelenthet ez a foglalkozás.

Leírás

Gyakran előfordul, hogy egy céges csapatépítő tréningre hazánk valamelyik tavának partján kerül sor. Ilyenkor teljesen magától értetődő, hogy az igazi kikapcsolódást a víz és a benne rejlő lehetőségek jelentik. A tutajépítés program minden szempontból ideális egy tréning során, ahol az akár több napon át tartó megbeszélések után egy teljes kikapcsolódást jelenthet ez a foglalkozás. Csapatokra osztva egy nagy halom tutaj építésre alkalmas eszközt, kelléket találtok majd a parton.

És innentől lesz izgalmas a helyzet. Szükség lesz a kreativitásotokra, a csapatszellemre, a munka koordinálására, mindezt persze a tutajok építéséhez meghatározott időt figyelve. Ha elkészültek a vízi járművek, indulhat a verseny. Tutajaitok többféle tesztnek lesznek kitéve, hogy a végén kiderüljön melyik csapat építette a legstrapabíróbbat. Akár már most elkezdhetitek fejben tervezgetni, ti hogyan építenétek.

Résztvevők száma: 12-48
Program időtartama: 4-6 óra
Program helyszíne: tópart