Mobil szabadulószoba

A mobil szabadulószoba egy izgalmas, szórakoztató és a logikát igénylő szuper csapatépítő program.

Adj nekünk egy termet, és mi átalakítjuk egy igazi rejtvénytárrá. Izgalmas kalandok, rejtélyek vezetnek a kijutáshoz.

Egy órád van, hogy kijussatok. Sikerülni fog?

Leírás

Mobil szabadulószoba-a rejtélyes csapatépítő program

Az elmúlt években a szabadulószoba hatalmas sikert arat az aktívan pihenni vágyó baráti társaságok körében. Mi összeraktunk nektek egy mobil verziót, ahol a kijutáshoz szükségetek lesz a csapatmunkára, de az egyéni problémamegoldó készségetekre is. Adj nekünk egy termet, és mi átalakítjuk egy igazi rejtvénytárrá. Egy órád van, hogy kijussatok. Sikerülni fog?

A szabadulószoba ötletét, az 1990-es években megjelent, úgynevezett „room-escape” videojátékok teremtették meg, mint a Myst vagy a 999: Nine Hours. Ezekben a játékokban még a számítógép előtt ülve kellett egy bonyolult kerettörténet helyszíneiről továbblépni, vagyis kiszabadulni. Mára már világszerte ismert és hatalmas követőtáborral rendelkező csapatépítő programmá vált, hiszen minden korosztály számára izgalmas időtöltést nyújt, miközben izgalmak és rejtélyek közepette kell megoldani közösen feladványokat, hogy kijussunk a szobából

A céges csapatépítő programok egyik kedvence , ahol közösen kell megtalálnotok a megoldást, rejtvényeket kell megoldanotok miközben az óra ketyeg. Biztosak lehettek benne, hogy senki sem fog unatkozni, és a mobil szabadulószoba felejthetetlen élményt nyújt majd minden kolléga számára!

Nyomozásra fel!

Az előzetes helyszínbejárás alkalmával pedig kialakítjuk a lehető legizgalmasabban a szabadulószobát. Így a rendezvény napján már csak a rejtélyek megoldására kell koncentrálni!