Legokeresés, Logókeresés

A Legokeresés, Logókeresés csapatépítő programot azoknak ajánljuk, akik szívesen töltenek el néhány órát a természetben kirándulva, sétálva. Mindezt persze jól szervezett körülmények között.

Leírás

A Legokeresés, Logókeresés csapatépítő programot azoknak ajánljuk, akik szívesen töltenek el néhány órát a természetben kirándulva, sétálva. Mindezt persze jól szervezett körülmények között. A program alapjául azok a GPS szerkezetek szolgálnak, melyekbe az előzetes helyszínbejárás alkalmával beprogramozzuk azokat az útvonalpontokat amiket fel kell keresni a táv teljesítésekor. A bejárni való terület méretét, a megtett út hosszát természetesen a helyszín által biztosított lehetőségek és a csapat összetételének megfelelően alakítjuk ki.

De miért is és Legokeresés, Logókeresés a program neve? A GPS-ekbe kalibrált útvonaltpontokon különböző lego kockákat és/vagy a cégetek logójának darabjait találhatjátok meg. A feladat tulajdonképpen ezek összegyűjtése lesz. Az megszerzett logódarabkákat a nap zárásaként összeállítva elkészíthetitek a céges logó óriási verzióját. A sok-sok apró lego pedig ami a zsebetekbe került beváltható egy az igényeitek szerinte hatalmas Lego szettre, melyet közösen összerakhattok és az iroda dísze lehet a későbbiekben. Ez a program alkalmas lehet arra, ha a családdal, gyerekekkel szeretnétek időt tölteni, hiszen a kicsit számára nekik való apró lego szetteket szerzünk be, ők erre váltják be a pontokon gyűjtött lego kockákat.
Egy kis közös időtöltés a munkatársakkal, vagy akár a családdal is? Keressetek minket és mi megszervezzük.

Résztvevők száma: 8-32 fő
Program időtartama: 2-5 óra
Program helyszíne: kültér