Kerámia mozaikkészítő workshop

Kerámia mozaikkép készítő workshop egy igazi kerámiaművész vezetésével

Készítsétek el egyedi kerámia mozaikképiteket a mozaikkészítő workhsopon!

Leírás

Miért a kerámia workshop?

Mindannyian kreatívnak születünk – egyesek persze még inkább, mint mások, de 10 éves korunk körül mintha elpárologna belőlünk és csak keressük, hová tűnt.
Szerencsére, amikor a csapatod egy igazi művésszel dolgozhat, újra felfedezhetitek magatokban a kreativitást. Ez a legtöbbször olyan remekműveket eredményez, amire nem is gondolnátok, hogy képesek vagytok!
A MELKA kerámia mozaik workshop fő küldetése a közös, kreatív együttműködés fejlesztése. A kerámia mozaikoknak köszönhetően pedig megtanulhatjátok, hogyan áll össze a nagy kép a sok kis képből:)
Alkossatok közösen!

Készítsétek el egyedi kerámia mozaikképiteket a mozaikkészítő workhsopon!
A 3 órás workshop keretén belül 10-15 fős csoportban megtanulhatjátok a mozaikkészítés fortélyait, majd a remekműveket hazavihetitek magatokkal.

A workshopon kézzel készített, egyedi design mozaikokból tudjátok élerte kelteni elképzeléseiteket. A workshop elején pedig egy rövid képzésen megtanulhatjátok a mozaikkép készítés. alapjait, hogy bánjatok a kerámiával és milyen módszerekkel dolgozik a művész, Melka Gábor.
Választhattok 30×30 cm-es falapra dekorálsát, vagy dolgozhattok csoportokban, kirakhatjátok a céges logót, vagy bármit, ami megtetszik:)

Helyszín: Budapesten, a Szimplában, vagy kiszállással az ország egész területén.