Karton bútor építés

Ha eljött a következő csapatépítés ideje és véletlenül éppen szükségetek lenne néhány új bútorra a pihenőszobába, a kartonbútor építés épp kapóra jöhet. Itt mindenki kibontakozhat és kiélheti a kreativitását. Mi rengeteg kartonpapírral, és az összeszereléshez szükséges eszközökkel érkezünk, hogy Nektek más dolgotok ne is legyen!

Leírás

Ha eljött a következő csapatépítés ideje és véletlenül éppen szükségetek lenne néhány új bútorra a pihenőszobába, a kartonbútor építés épp kapóra jöhet. Itt mindenki kibontakozhat és kiélheti a kreativitását. Mi rengeteg kartonpapírral, és az összeszereléshez szükséges eszközökkel érkezünk, hogy Nektek más dolgotok ne is legyen, csak kitalálni, megtervezni a polcokat, székeket, asztalt, vagy bármilyen bútort ami csak elképzelhető. Ha valamilyen dekorációt készítenétek, annak sincsen akadálya.

Ha pedig ötletekre van szükség, vagy a megvalósításban kell egy kis segítség mi ott leszünk és besegítünk Nektek. Mi magunk is szeretünk néha kicsit elcsendesedni és az ötleteinket megvalósítani, így szívesen tartunk veletek. A kartontáblák, melyek a program végére különböző bútorokká alakulnak át, természetesen újrahasznosított papírból készültek, így a környezetünkre is gondolunk a megvalósításkor. Keressetek minket bátran és már kezdhetjük is az ötletelést.

Résztvevők száma: 10-20
Program időtartama: 3-4 óra
Program helyszíne: beltér