Interaktív csapatépítő élménydobolás

Élménydobolás, az interaktív csapatépítő program.

Izgalmas, kellemes és szórakoztató interaktív csapatépítő program, ami garanatáltan mindenkit jókedvre derít!

Leírás

A közös zenélés élménye igazi csapatépítő program, ami összehozza az embereket! Együtt, közösen alkotni meg valami szépet és izgalmasat, új alapokra helyezi a társaság összetartozását. Az interaktív csapatépítő élménydobolás pontosan ezt adja! Izgalmas, kellemes és szórakoztató, ami garantáltan mindenkit jókedvre derít, ellazít és felejthetetlen élményben részesít! A programot profi doboktatók vezényelik le, melynek során az egyenként játszott egyszerű, majd bonyolultabbá váló és gyorsuló ritmusok egy teljes egésszé állnak össze, létrehozva a zenélés csodáját.

Ez a különleges csapatépítő program bepillantást nyújt a japán taiko dobok és a latin dobok világába. A taiko, „kövér dobot” jelent japánul és igen komoly múltra tekint vissza, hiszen már több mint 2000 évvel ezelőtt is használták Japánban. A többféle formájú és méretű dobokat először csatákban használták az ellenség megfélemlítésére, később pedig már a csapatok mozgásának koordinálására és a parancsok kiadására is bevetették őket, ugyanis a hangját még a csatatér másik végén is hallani lehetett. Fennmaradt ősi rajzokon látható, ahogyan az egyik katona viszi a hátán a taiko dobot, másik kettő pedig két oldalról üti azt. Így hát talán már érthető, hogy ezeken az ősi hangszereken játszani hatalmas energiákat szabadít fel és kivételes élmény, szuper csapatépítő program!

A latin zenéket pedig valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Vérpezsdítő, vidám és minden érzéket beindító ritmusok, melyek biztosan jókedvre derítenek mindenkit. A buli hangulat nem fog elmaradni! Kell ennél több?

Mi magunk is kipróbáltuk az interaktív dobolást és az élmény felejthetetlen. A stressz elszállt, a feszültség oda, ami maradt; közös zenélés és fergeteges hangulat! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, legyen szó céges buliról, családi napról vagy csapatépítő tréningről, nem fogják megbánni!

Interaktív élménydobolás program bérlésével kapcsolatban kérjen árajánlatot!