Klasszikus légvár

Légvár bérlés, a kicsik legnagyobb örömére!

Válaszd a klasszikus légvárat rendezvényedre és biztos lehetsz benne, hogy a gyerek közönséget már megnyerted!

Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Légvár bérlés a kicsik legnagyobb örömére!

A légvár bérlés tökéletes ötlet bármilyen rendezvényre, ahol gyerekek is lesznek. Egyszerűen nem lehet vele mellé lőni! A gyerekek abszolút kedvence, minden kisgyerek azonnal rohan, hogy ugrálhasson, amint meglátja a felfújható légvárat. És ha őszinték akarunk lenni, legszívesebben mi magunk is ezt tennénk! 🙂

Legyen szó családi napról, falunapról, céges rendezvényről vagy bármilyen fesztiválról, a gyerekek imádják! Ezért őszintén csak azt tudjuk mondani, hogy a klasszikus légvár bérlés minden olyan rendezvény kötelező szórakoztató eszköze, ahol gyerekek is részt vesznek majd. Ha szeretnéd, hogy rendezvényed gyermek közönsége biztosan jól szórakozzon, akkor csak rendeld meg tőlünk ezt a szórakoztató eszközt és a siker garantált!

Az egyetlen probléma, ami felmerülhet, hogy a rendezvény végén az anyukák sorban állnak majd, hogy lekönyörögjék gyerkőceiket az eszközről, de ez valószínűleg nekik sem lesz olyan hatalmas gond, azután, hogy a csemeték egész nap jól szórakoztak és le is fáradtak.

A légvár bérlés csak 5×5 méter szabad területet igényel, ami lehetőség szerint füves és vízszintes helyen van. Továbbá 220V áramforrás szükséges a működtetéséhez. A légvár oldalai felfújható falakkal vannak körbevéve és a bejáratánál felfújható kilépő található, a biztonságos ugrálás érdekében. Természetesen csapatunk segít biztonságban beüzemelni a kívánt helyen.