Kalandpark

Ha a fizikai aktivitás fontos része a rendezvényednek, akkor tökéletes választás az akadálypálya.

Leírás

Mobil kalandpark az akadálypályák királya

A mobil kalandpark az outdoor rendezvénykellékek egyik nagy ásza. Gyerekek és felnőttek számára is nagyszerű szórakozást nyújt, így, ha a fizikai aktivitás fontos része a rendezvényednek, akkor tökéletes választás az akadálypálya. Családi napra, sport napra, de céges csapatépítőre is kitűnő választás, ha szeretitek az aktív kikapcsolódást.

A mobil kalandpark izgalmas szórakozást nyújt, ahol különböző feladatokat meg megoldanunk, miközben 3 méteres magasságban egyensúlyozunk, mászunk. A gyerekek imádják, de felnőttek számára is kihívást jelent ez a szórakoztató és kalandos sporteszköz. Amiatt nem kell aggódni, hogy rendezvényeden unatkozni fognak az emberek, ha a mobil kalandpark bérlése mellett döntötök!

A 6 méter széles, 12 méter hosszú és 3 méter magas mobil kalandparkban hat különböző ügyességi feladatot jelentő akadályt kell teljesíteniük a résztvevőknek. A kalandpark működtetését 6 db alpinista segíti, a résztvevők pedig a használat során acélsodronnyal vannak biztosítva. Az eszköz sikerességét és népszerűségét a kígyózó sorok és az előjelentkezések már korábban bizonyították.