Gladiator Run

A hazánkban egyre népszerűbb akadályfutás immár gyerekek számára is elérhető. Gladiator Run a kicsik kihívása.

Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A Gladiator run pálya a TEAM Rekreáció gyerekeknek szánt sportos aktivitása

Hogyan?

A Gladiator run hazánkban egyre nagyobb őrület a felnőttek körében. Minden évben ezrek állnak a rajtvonalhoz és teszik próbára erejüket, kitartásukat. Itt az ideje, hogy a kicsiknek is lehetőségük nyíljon erre. A Gladiator run pályát 15 akadályával és 700-1500m hosszával kifejezetten nekik találtuk ki. Animátorok felügyelete mellett 8-10 fős csoportokban, rövid bemelegítés után vágnak neki a pályának, ahol akadályok egész sora várja őket.

Elsődleges célunk a mozgás szeretetének elősegítése a kihívások teljesítésének örömén keresztül. A pálya teljesítése és az akadályok leküzdése után a sikerélmény garantált. Nálunk a gyerekek egymással nem, de önmagukkal mindenképpen versenyre kelnek. Nincs szintidő, nincsenek büntetőfeladatok, hiszen a szülők segítségével akár a legkisebbek is túljuthatnak minden akadályon.

A pálya hossza, kialakítása a rendelkezésre álló terület adottságaitól függően változik, így a Gladiator run megszervezhető beltéri, mezei vagy városi formában is. A biztonságról és a hangulatról az érdeklődők számától függően összeállított animátori csapatunk gondoskodik.

A gyerekek körében osztatlan a sikere, ezért családi napokra kifejezetten ajánljuk. Keressetek minket, és mi segítünk, hogy a Ti rendezvényetek is igazán kellemes kihívás legyen minden gyereknek!