Nevezés

Legyetek ti 2024 Legfittebb Munkahelye

Nevezd vállalatod most akár 90% kedvezménnyel a Programra

Kik lesznek 2024 Legfittebb Munkahelyei?

Nevezd vállalatod a 2024-es Legfittebb Munkahely Programra: töltsétek ki az online kérdőívet, sportoljatok velünk az őszi vállalatok közötti kihívásban, gyűjtsétek az appon keresztül a pontokat és vigyétek el a Legfittebb Munkahely 2024 díjat!

A kérdőíves kitöltés (35%) és a kihívásban gyűjtött pontok (65%) összesítésével kategóriánként hirdetünk nyerteseket.

Nevezési információk

Miért érdemes nevezni?

Ha van nálatok munkavállalói sport

Nevezd vállalatod a 2024-es Legfittebb Munkahely Programra: töltsétek ki az online kérdőívet, sportoljatok velünk az őszi programsorozatban, gyűjtsétek az appon keresztül a pontokat és vigyétek el a Legfittebb Munkahely 2024 díjat!
A kérdőíves kitöltés (35%) és a sportprogram sorozatban gyűjtött pontok (65%) összesítésével kategóriánként hirdetünk nyerteseket.

Ha nincs nálatok munkavállalói sport

Akkor épp itt az ideje megtapasztalni a munkahelyi egészégfejlesztésben rejlő erőt. A sportprogramban átmozgathatjátok magatokat és elindultok egy olyan úton, ami mindenki számára csak előnyökkel jár – az Aktív Munkahelyek szakértői csapata pedig támogatást nyújt nektek ezen az úton. Emellett a kérdőív által pontos képet kaptok kollégáitok sportolási szokásairól, arról, hogy mennyire elégedettek a jelenlegi sportprogrammal és mire lenne még szükségük.

A Legfittebb Munkahely 2024 Programban 4 kategóriában hirdetünk nyerteseket:

  1. Kisvállalat (50 főig)
  2. Középvállalat (51-150 fő)
  3. Nagyvállalat
  4. Közigazgatás

LFM - EMEGY programcsomagok

MOST
490.000 Forint + Áfa
helyett

Mikro- és kisvállalatoknak
(0-50 főig):

Tartalma:

24.990
Forint + Áfa

Középvállalatoknak
(51-250 főig):

Tartalma:

49.990
Forint + Áfa

Nagyvállalatoknak
(251 fő felett főig):

Tartalma:

74.990
Forint + Áfa

Közigazgatási szerveknek:

Tartalma:

34.990
Forint + Áfa

A nevezési díj közel 90%-át most az
Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület (EMEGY)
állja.

Gyakran ismételt kérdések

A versenyben 35%-ban számítanak a kérdőívek eredményei és 65%-ban az őszi kihívás eredményei. Az lesz 2024 Legfittebb Munkahelye, aki kategóriájában összesítve (kérdőív+kihívás) a legtöbb pontot szerzi.

A kérdőív magyar és angol nyelveken elérhető.
Az adatgyűjtés online kérdőíves módszerrel történik. 2 kérdőívet kaptok: az egyik a munkavállalóknak szól, a másik pedig egy ún- HR kérdőív, amit csak egy alkalommal szükséges kitölteni.
A nevezési díj az online kérdőívezést tartalmazza, de lehetőség van papír alapú kérdőív kitöltésre is, amihez egyedi árat állapítunk meg. A nevezési lapon mindenképp jelezd, hogy papír alapon szeretnétek kitölteni a kérdőívet.
A kérdőívek kitöltésére 4 hét áll rendelkezésre, de legkésőbb 2024. október 31-ig be kell érkeznie a válaszoknak. Ezért érdemes minél előbb nevezni és elindítani a felmérést, hogy biztosan legyen elég idő a válaszadásra.

Eddigi nyerteseink

Instant sport teszt
Bezár

Töltsd ki kérdőívünket!

  • Create your own user feedback survey