A Program menete

A Legfittebb Munkahely Programra bármely magyarországi székhelyű, legalább 7 munkavállalót foglalkoztató cég jelentkezhet.

A Programra a Jelentkezés oldalon a sportszervezéssel, vagy HR-rel foglalkozó munkatárs tudja nevezni a céget.

A Legfittebb Munkahely Programban végig vezetjük a jelentkező vállalatokat a hatékony, fenntartható, megtérülő mozgásprogramok szervezésén.

Az együttműködés során a vállalat 3 év alatt képessé válik arra, hogy önmaga, egyedül szervezze a mozgásprogramokat, azokat mérje és fejlessze.

Felmérés:

A Felmérés által a vállalat pontos képet kap a munkavállalók sportolási szokásairól, az általuk igénybe vett vállalati támogatásról és az ezzel való elégedettségről. Megismerheted, hogy kollégáidnak milyen sportolási igényei vannak, mennyire fontos számukra a testmozgás és mennyire egészség tudatosak. Az eredményekből megtudhatod, hogy hol tart nálatok a vállalati sportszervezés, milyen irányba induljatok.

A Felmérés online kérdőíves módszerrel zajlik, az adatfelvétel időtartama: 4 hét. A kitöltést folyamatos kommunikációval, ösztönzéssel támogatjuk.

Jelentkezéskor 3 csomag közül választhatsz, attól függően, hogy milyen mélységben szeretnéd megismerni kollégáid sportolási szokásait.

A Felmérésben legjobban teljesítő vállalatok elnyerik a Legfittebb Munkahely Díjat!

Tovább a csomagokhoz

Mozgásprogram:

Az állapotfelmérés eredményeiből kiindulva meghatározzuk a reális célokat, majd segítünk priorizálni a sportfejlesztéssel kapcsolatos feladatokat. A tervezés szakaszban a vállalattal közösen, szakértőinkkel meghatározzuk a cél eléréséhez szükséges lépéseket és a KPI-okat. Ezek alapján egész éves programtervet dolgozunk ki, amely gyakorlati lépéseket, kommunikációs tanácsokat is tartalmaz

A jól szervezett, projekt alapon működő mozgásprogram bizonyítottan megtérülő beruházás!

A WHO eredményei szerint 3 év után 27%-kal csökken a hiányzás és a táppénzköltés, ha van vállalati mozgásprogram!

A táppénzt és a termelékenységet tekintve 1,4 – 4,6 dollár 1 dollár megtérülése, amit munkahelyi mozgásprogramra költenek, a hiányzást tekintve pedig 2,7 dollár (Dongen et al. 2011).

Minden dollárral, amit egészségfejlesztő programra költ a vállalat 3,27 dollár egészségügyi kiadás és 2,73 dollár hiányzás miatti kiadás spórolható meg (Baicker et al. 2010).

Felmérés - Mozgásprogram - Monitoring

Monitoring:

A mozgásprogram megvalósulását folyamatosan nyomon követjük, mérjük.

3 havonta elemezzük az eredményeket és felülvizsgáljuk a programot, hogy a lehető leghatékonyabban működhessen.

Újramérés:

A következő évi Legfittebb Munkahely Felmérésén való részvétellel kimutatható az elért fejlődés.

Felmérés - Mozgásprogram - Monitoring

Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj a hírekről, újdonságokról, tudnivalókról a munkahelyi sportszervezés világából.