LFM -EMEGY Vállalatok közötti kihívás

Vállalatok közötti kihívás

A Legfittebb Munkahely Program keretén belül nevezésetekkel részt vesztek az országszerte megrendezett őszi vállalatok közötti kihívásban is. Az Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület által támogatott kihívás 2024. szeptember végétől hét héten keresztül tart, egészen november 30-ig.

Online kihívásokkal, egészségkommunikációval, élvezetes programokkal támogatjuk a munkahelyi fittséget és egészséget. A kihívás során mozgásos pontokat gyűjtötök az applikációban – minden mozgás pontot ér4

Programok

A sportprogram digitális platformon megvalósuló aktivitásokból áll.
– országosan bárhonnan elérhető
– széles körű, számos mozgásforma szerepel benne
– a teljesen inaktív kollégáktól az élsportolókig, mindenki talál benne élvezetet

Hogyan működik?

A kihívásban minden, legalább 20 percen át tartó mozgásért pontot kap a kolléga, ami hozzáadódik a céges pontszámotokhoz. Ezen felül időszakonként kiemelünk egy-egy sportágat, amiért dupla pont jár. Emellett motiváló üzenetekkel, egészségtudatosságot formáló tartalmakkal támogatjuk a motiváció fenntartását.

A platform összekapcsolható a legtöbb okosórával (Polar, Garmin, iWatch, stb.), de appként letöltve önmagában is képes mérni a mozgást, így biztosan jár a pont ezért.

A részletes programsorozatot a nevezést követően megküldjük részetekre, így időben fel tudtok készülni a kihívásra.

2024-ben az őszi vállalatok közötti kihívást az Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület támogatja! Pörgessétek fel magatokat és tapasztaljátok meg a mozgásban rejlő előnyöket!

Instant sport teszt
Bezár

Töltsd ki kérdőívünket!

  • Create your own user feedback survey