Díjazottak

SZ+C Stúdió Kft.

Első helyezett - Kisvállalat kategória


A cég figyelemmel kíséri és támogatja a munkavállalók egészségmegőrzését, dolgozói többféle programból választhatnak.
Egyedi megoldásként bevezették a munkahelyi Thai Chi-t, így elérhetővé tették a mozgást minden munkatárs számára.
Emellett a vállalatnál komplex egészségmegőrző program működik, melynek szerves része a stresszkezelés, a dohányzás elleni programok és az egészséges táplálkozásra nevelés is. A programokon a dolgozók aktívan vesznek részt, és számos rendezvény kiterjed a munkavállalók családjára is.
Legfittebb Munkahely Felmérés 2014

HBO Holding Zrt.

Első helyezett - Középvállalat kategória


A HR kérdőívből kiderül, hogy a sportolási igény a munkavállalók részéről érkezik, tehát egyénileg is motiváltak a dolgozók. Ezt az igény a vállalat maximális mértékben igyekszik teljesíteni. A sportolást a cégnél anyagilag a HR keret egy ötödéből támogatják. A dolgozók olyan támogatási formákban részesülnek, melyre valóban szükségük van, így növelve az elégedettségüket.
A vállalatnál komplex egészségmegőrző program működik, melynek részei a stressz kezelés, és a dohányzás elleni programok. A munkavállalók egészségének megőrzése érdekében az egészséges táplálkozásra nevelés növelheti még tovább az elért eredményeket.
Legfittebb Munkahely Felmérés 2014, 2015, 2016

Unilever Magyarország Kft.

Első helyezett - Nagyvállalat kategória


A vállalat a munkavállalók fizikai aktivitását ösztönzi, emellett komplex egészségmegőrző programot működtet, amelynek részei többek között a dohányzásról való leszoktatás, a stresszkezelés és az egészséges táplálkozás is.
Az igény az ilyen jellegű programokra a dolgozói oldalról maximális, amelyet az Unilever jelentős mértékben támogat, így növelve a munkavállalói elégedettséget és jól-létet.
A hiányzásos napok száma nem éri el az országos átlagot (8 munkanap/év), ez mindössze 3,4 nap dolgozónként.
Legfittebb Munkahely Felmérés 2014, 2015

Igazságügyi Minisztérium

Első helyezett - Közigazgatás kategória


Vállalati támogatottság: 80%
Sportolás rendszeressége: 68%
(a válaszadók 68%-a sportol rendszeresen)
Elégedettség a támogatással: 57%
Legfittebb Munkahely Felmérés 2014

Hansgrohe Kft.

Első helyezett - Kisvállalat kategória


A rendelkezésre bocsátott HR kérdőívből kiderül, hogy a vállalat cafeteria rendszeren keresztül támogatja a dolgozói sportolását. Céges sportprogramok létrehozásával a dolgozói lojalitás növelhető, és a munkavállalók fittségi állapota hosszútávon is fenntarthatóvá válik.
Legfittebb Munkahely Felmérés 2013

GE Healthcare

Első helyezett - Középvállalat kategória


A vállalati egészségmegőrző programok támogatása, a béren kívüli juttatásokon felül, a HealthAhead programon keresztül valósul meg. Az anyagi juttatások tekintetében ez 50%-os, legfeljebb 60.000 forintig terjedő támogatást jelent.
A foglalkoztatottak válaszai alapján, a tudatos egészségmegőrzés jelen van a munkavállalók mindennapjaiban. Legtöbbjük rendszeresen sportol és kihasználja a céges támogatást. A fejlesztendő területeken a munkavállalók motiválásával és a sporttámogatás finomításával érhető el jelentős javulás. Sportolás rendszeressége: 68%
Legfittebb Munkahely Felmérés 2013

Hewlett-Packard Magyarország

Első helyezett - Nagyvállalat kategória


Összetett sporttámogatási rendszer működik a vállalatnál, amely nem csak a munkavállalók fittségére, hanem a mentális egészségére is gondot fordít. Ennek eredményeként a dolgozók több mint háromnegyede rendszeresen és változatosan sportol.
A felmérés alapján kitűzhető cél, hogy a sporttámogatást a dolgozók minél szélesebb körben kihasználják, és a vállalati politikával megszólítsák, mozgásra ösztönözzék az inaktívakat is.
Legfittebb Munkahely Felmérés 2013

Nemzetgazdasági Minisztérium Sport Club

Első helyezett - Közigazgatás kategória


A közigazgatás kategóriában díjazott Nemzetgazdasági Minisztérium több tíz éves múltra visszatekintő Sport Clubja egyre népszerűbb a dolgozók körében, amely elsősorban annak köszönhető, hogy a munkavállalók számos mozgásforma között tudnak választani. Az NGM Sport Club a sportolási lehetőségek további szélesítésén, színesítésén dolgozik.
Legfittebb Munkahely Felmérés 2015

DIAGEO

Első helyezett - Nagyvállalat kategória


Legfittebb Munkahely Felmérés 2016

BAT Pécsi Dohánygyár Kft.

Első helyezett - Kisvállalat kategória


Legfittebb Munkahely Felmérés 2016