LEGFITTEBB MUNKAHELY 2022

Nyerjétek el a
Legfittebb Munkahely 2022
címet és az ezzel járó nyereményeket és
elismerést!

LFM 2022 videó a díjról

A Legfittebb Munkahely 2022 verseny


 Minden információ egy helyen amit tudnod kell, hogy benevezz a versenyre!

 

A verseny során a kollégáknak online kérdőívet küldünk, ami a sportolási szokásaikat vizsgálja. A kérdőívek elemzése során részletes képet kaptok vállalatotok fittségi állapotáról, a kollégák elégedettségéről a sporttámogatással és a további sporttámogatási igényeikről.

Az elemzés eredményeit felhasználva így optimalizálni tudjátok az egészségfejlesztési költségeket, miközben növelhetitek a támogatással szükséges elégedettséget is.

A győzteseket 4 kategóriában hirdetjük ki: kisvállalat, középvállalat, nagyvállalat és közigazgatás.

A Legfittebb Munkahely több mint egy verseny.

A versenyzéssel járó HR, PR, GAZDASÁGI és CSR előnyök mellett pontos képet kaptok a munkatársak fittségi állapotáról és igényeiről, így a Legfittebb Munkahely verseny az employer branding fontos eszköze. A pontos igények megismerésével növelhető az egészségfejlesztő program hatékonysága – azonos befektetés mellett javul az elégedettség és a megtérülési ráta is.

Emellett a Legfittebb Munkahely verseny a kiindulópontja a 2020-ban életre hívott Legfittebb Munkahely Programnak, ami az első hazai átfogó vállalati sportprogram.

Nevezd vállalatod a számotokra legmegfelelőbb csomag kiválasztásával. A nevezés leadását követően elküldjük részedre a Megrendelőt.Ezt követően összeállítjuk a kollégáknak kiküldhető kommunikációs anyagot, ami tartalmazza a vállalati kérdőívetek linkjét – neked csak ki kell küldened/feltenned intranetre a kommunikációs anyagot.

Az online kitöltési időszakban hetente küldünk státuszriportot és emlékeztető kommunikációs anyaggal motiváljuk a kollégákat.

A nyertesek a Legfittebb Munkahely 2022 címet felhasználhatják külső és belső vállalati kommunikációjukban, a toborzás során. További nyeremények: kiemelt sajtókommunikáció a díjátadót követően, 200.000 Forint értékű rendezvény-és sporteszköz bérlés a TEAM Rekreáció Kft-től, továbbá 1 éves Battlejungle előfizetés.A kérdőívet kitöltők között 10 db 10.000 Forint értékű Adidas vásárlási utalványt sorsolunk ki!

Nevezési időszak: 2022. szeptember 1- 2022. november 30.

Kitöltési időszak vége: 2022. december 31.

Díjátadó: 2023. február 10.

Fitt Munkahely Brunch: 2023. március 30.

TUDJ MEG MINDENT SPORTOLÁSI SZOKÁSAITOKRÓL ÉS LEGYETEK TI 2022 LEGFITTEBB MUNKAHELYE!

Eddigi nyerteseink:

Tedd meg az el­ső lé­pést, je­lent­kezz most a Leg­fit­tebb Mun­ka­hely Fel­mé­rés­re és hoz­zátok ki ma­ga­tok­ból a leg­töb­bet!

Csomagok

Légy képben a munkahelyi egészségfejlesztési trendekkel, ne maradj le a hazai és nemzetközi híreinkről:

Kövess minket!

Kérdésed van?

    Instant sport teszt
    Bezár

    Töltsd ki kérdőívünket!

  • Create your own user feedback survey