Alap csomag:

Ft100 000+ ÁFA

 • Tartalmazza az online kérdőív kitöltést: a vállalatotok részére külön linket generálunk, amelyet körbeküldve, a munkavállalók 10 perc alatt kitölthetik az internetes kérdőívet.
 • Vállalati értékelés:
  az egyes kérdéseket kiértékeljük, így átfogó képet kaptok a munkavállalói sportolási szokásokról, a vállalati támogatásról és a fejlesztendő területekről.
 • Fitt Munkahely Brunch:
  a Programban résztvevőként meghívunk a minden év novemberében megrendezett Fitt Munkahely Brucnh-ra, ahol kiosztjuk a Legfittebb Munkahely Díjakat, bemutatjuk az eredményeket és ismertetjük az új irányokat a munkahelyi egészségfejlesztés területén.
 • Összeredmények:
  a kiértékeléssel együtt a 2018-as Legfittebb Munkahely Felmérés összeredményeit is ismertetjük, amivel össze tudjátok hasonlítani saját eredményeiteket.

Bővített csomag:

Ft350 000 + ÁFA

 • A Bővített csomag magában foglalja az Alapcsomag összes szolgáltatását, ezen felül fizikálisan is felmérjük a vállalat fittségi állapotát. Fittségi állapotfelmérés
  a munkavállalók körében: a fittségi állapotfelmérés során 4 orvostanhallgató szakértőnk segítségével az irodátokban fizikálisan is felmérjük a munkavállalók egészségi állapotát. Egyéni értékelésekkel és tanácsadással segítjük őket az egészségtudatos életvitel kialakításában, fenntartásában.
 • Környezetpszichológiai felmérés:
  a munkahelyi jóllét megteremtésének elengedhetetlen feltétele a megfelelő munkahelyi környezet kialakítása. Környezetpszichológiai szakértőnk segítségével ajánlásokat fogalmazunk meg az ideális környezet kialakításához, szem előtt tartva a munkavégzés helyének funkcionalitását.
 • Benchmark: a saját iparágatokra vonatkozó értékelést is készítünk, így a szektoron belüli mutatókkal is összehasonlíthatóvá válik a teljesítményetek.

TOP Csomag:

Ft1 650 000+ ÁFA

A TOP CSOMAG a Bővített csomag elemeit egészíti ki 1000 sportolási alkalommal, országszerte közel 400 helyszínen.

 • Sportkártya:
  a munkavállalók rendszeres és változatos sportolásához 1000 sportolási alkalmat biztosítunk Sportkártyán keresztül. Így a kollégák országosan közel 400 sporthelyszínt látogathatnak egy éven át.