2021-ben lesz Legfittebb Munkahely Program!

2021-ben lesz Legfittebb Munkahely Program!

2020-at teljes mértékben a pandémia okozta sokk uralta, így tavaly elmaradt a Legfittebb Munkahely felmérés és program, idén viszont elindítottuk a jelentkezést. Hogy miben lesz más, arról Czakó Mártonnal, a Team Rekreáció Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk.

A tavalyi pandémiás sokk után, amikor mindenki behúzta a kéziféket, és otthonmaradásra ösztönözte munkavállalóit, akkor nem láttuk esélyét annak, hogy érdemes elindítani a felmérést. Azt gondolom, az eltelt 1 év rengeteg új élményt, tapasztalatot adott, és van értelme mindezt kutatni, felmérni. A kutatásban igyekszünk a covid-19 hatásait is mérni, hogy ezzel is segítsük a vállalatvezetők munkáját

– mondta Czakó Márton.

Arról már korábban írtunk, hogy a 2019-es nyerteseink hogyan oldották meg a munkahelyi egészségfejlesztést az ominózus 2020-as évben. A cikk itt újraolvasható.

A felmérés pontos képet ad a munkavállalók sportolási szokásairól, az általuk igénybe vett vállalati támogatási formákról és az ezzel való elégedettségről. Többek közt kiderül az is, hogy a kollégáknak milyen sportolási igényeik vannak, mennyire fontos számukra a testmozgás, és mennyire egészségtudatosak, ami ezekben az időkben talán fontosabb, mint valaha. Az eredményekből pedig megtudható, hol tart a vállalati sportszervezés, és merre kéne tovább haladni.

Elsődleges célunk, hogy minél többen vegyenek részt a felmérésen, ezzel megszerezzék a tudást az igényekről, hogy azokra a megfelelő válaszokat lehessen adni. A program célja már az, hogy az induló vállalatok elindítsanak a munkavállalóik számára egy olyan, éveken át tartó programot, aminek eredményeképp egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, a munkahelyükön jobban teljesítő kollégák dolgoznak.

A felmérés online kérdőíves módszerrel zajlik, így home officeban is elvégezhető. A kitöltést folyamatos kommunikációval, ösztönzéssel támogatjuk.

Hiszem, hogy ebből a pandémiás helyzetből is van kiút, és azon vállalatok lesznek nyertesei ennek az időszaknak, akik már most ráirányítják figyelmüket a munkavállalóik igényeire, meghallják hangjukat, és próbálnak arra választ is adni

– tette hozzá Márton.

A felmérésre a jelentkezést április közepén indítjuk, várunk minden érdeklődőt weboldalunkon, ahol minden ezzel kapcsolatos információ megtalálható lesz hamarosan.

Vélemény, hozzászólás?

Instant sport teszt
Bezár

Töltsd ki kérdőívünket!

  • Create your own user feedback survey