2021-ben a TEAM Rekreáció forradalmasítja a munkahelyi sportolást!

2021-ben a TEAM Rekreáció forradalmasítja a munkahelyi sportolást!

A covid helyzetre való tekintettel online edzésekkel készülünk számotokra, így biztosítva a fertőzésmentes edzést. Hogy miről is van szó pontosan, most eláruljuk.

Ahhoz, hogy egészségünket, fittségünket, kiegyensúlyozottságunkat és jókedvünket megőrizhessük ebben az egyáltalán nem szokványos helyzetben is, a sportolás elengedhetetlen, viszont azzal tisztában vagyunk, hogy a covid egyre jobban szűkíti a lehetőségeket. Teljesen érthető, hogy most nem szívesen megy az ember még a céges edzőterembe sem, nemhogy egy nyilvánosba. Ráadásul az idő is egyre hűvösebb, így a szabadtéri sportok közül is több kiesik. Emiatt született meg az ötlet, hogy online edzésekkel készüljünk ügyfeleinknek.

A videókon szakképzett edzők mutatják be a gyakorlatokat, különös figyelmet fordítva a helyes testtartásra, a leggyakoribb hibák kijavítására. Mi biztosítjuk a felületet, ráadásul cégetekre szabjuk az arculatot, a mozgásformák pedig választhatóak, így teljesen az igényekhez igazodnak.

Több mozgásformából is lehet választani, a repertoárban szerepel többek közt a jóga, az aerobic, a body art, az irodai torna, a deepwork, a mobility, a spinning, a hot iron, a gerinctréning, a futás, a kettlebell, a gumikötél, az SMR, a köredzés, a TRX, a fitball, a koordináció és a saját testsúlyos edzés. Így kortól és edzettségi szinttől függetlenül mindenki megtalálja a kedvére valót.
1 hónapos, 3 hónapos és 12 hónapos csomagokra van lehetőség előfizetni, csomagonként 3 mozgásforma is kipróbálható. Ha kiválasztottátok a nektek megfelelőt, akkor havonta mozgásformánként 6-8 db videót kaptok, mindig friss, 20-60 perces edzésekkel. A 12 hónapos csomagnál negyedévente újra választhatók a mozgásformák, ha mást is kipróbálnátok.

Hamarosan itt az újév, fogadalmak helyett vágjatok bele, így karácsonykor még egy kis bejgli is beleférhet. Ha már kezdenétek is, további részleteket találtok weboldalunkon, illetve ha kérdésetek van, keressetek minket Facebookon, vagy emailben az info@legfittebbmunkahely címen.

Vélemény, hozzászólás?

Instant sport teszt
Bezár

Töltsd ki kérdőívünket!

  • Create your own user feedback survey